snaplogoSnap Jingle Player är ett musik/jingle-program som du kan spela både hela låtar samt kort jinglar ifrån. All sker med lättåtkomlighet, enkel struktur, tydlighet samt snabbhet. Du får en tydlig överblick över din musik, ljudklipp och jinglar. Du kan även starta dem snabbt. Du kan färgkoda varje låt/ljudklipp i sin genre för att få en en lätt och snabb överblick. Du kan klippa både i början samt slutet på låtar för att bara använda det du vill ur den låten som du vill.

Programmet är framtaget i första hand för olika idrottsevenemang, inklusive matchtillfällen som kräver snabbhet och lättillgänglighet av musik. Man kan använda det på högsta nivå av arrangemang samt vid enklare såsom exempelvis vid ungdomsmatcher. Alla kan använda det när någon tagit ansvaret att ladda det med musik och jinglar. Ni kommer att få betydligt större valmöjlighet att snabbt byta låtar/jinglar än med att köra play/paus i en vanlig media spelare.

Programmet är testkört under en lång period vid t ex ligabasket, allsvensk ishockey, elitserie innebandy, elitserie volleyboll samt vid många andra nivåer.

Vi har nu fått fram den version som fungerar bäst och vill ge andra chansen att ta del av detta program. Vi garanterar att det kommer att göra livet enklare för många, både proffs och amatör DJ:s runt om på olika arrangemang.

Vi har efter att ha sett över marknaden för liknade program ännu ej hitta något som är lika lättanvänt, flexibelt och tydligt. Vissa har olika delar av det, men ej tillsammans i ett program som detta. Du har många enkla och tydliga valmöjligheter med Snap Jingle Player!

Prova det! Du kommer ej att bli besviken, det kan vi lova.